ELS DESASTRES NATURALS:

En aquest blog parlarem dels desastres naturals.
Són canvis geogràfics i atmosfèrics que alteren greument l'ambient físic, a causa de condicions climàtiques greus o extremes. Com per exemple: tifons, huracans, inundacions, incendis forestals...

DOSSIER

dilluns, 14 de març del 2011

El volcà de Santorini

El volcà de Santorini va canviar la historia?

Segons diuen, actualment el nostre planeta, es veuria diferent, si el volcà Thera ( d'aquí el nom de illa de Thera ) no hagués entrat en aquella espectacular erupció, que segons creiem, va tindre lloc fa uns 3500 anys. Segons un grup de geòlegs, la explosió mes gran que s'ha vist a la terra ( per ficar un punt de comparació, podríem dir, que aquesta erupció, va ser 5 cops major que la de Krakatoa, produïda al 1883 ) La civilització Minoica, que era la que habitava el lloc en aquella època, va ser testimoni de la catastrofe, la cual va matar a unes 40.000 persones unes quantes hores desprès, provocant també tsunamis d'uns 15 metres d'alt ( el que vindria a ser un edifidi d'unes 4 plantes ).
Algunes persones relacionen aquesta catàstrofe amb dues possibles llegendes; La desaparició de la Atlàntida, y algunes de les plagues d'Egipte que s'anuncien en l'Antic Testament ( Les cuals estan molt ben explicades en les pagines webs, en les cuals també podem comparar diverses opinions de experts en la matèria ) .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada